Logo
Bozkurt mahir
TC Seval Kaplan paylaşımıdır. Okuyunuz.....

-Sevgili Vedat Yenerer paylaşmış.
BÖLGE COĞRAFYASINI ÇOK İYİ BİLEN VE PKK'YI ÇOK İYİ TANIYAN BİR GAZETECİ OLARAK DÜŞÜNCELERİM BUDUR..

1- Zap'ta Şehit saysı 12 oldu.
2- Gata'da tedavide de 7 asker var
3- PKK'lı teröristlerin yaşadığı mağaralarda hayvan olmadı, olmaz. Hele, hastane olarak kullanılan bir mağarada hiç olmaz. Bunu bilmemek büyük cehalettir. Ya da bilip çarpıtıyorlar.
4-Bu mağara, yapısı bozulmuş ya da çökertilmiş bir mağara değil.Kısmen çökertilmiş. Zaten Zap bölgesindeki hiç bir mağara tamamen çökertilmedi, çökertilemez. Bölgeyi gören, bilenler ne demek istediğimi bilir. Zaten askerin görevi mağraları çökertmek değildir. Bu mağaranın da 4-5 ayrı girişi olduğu, ancak deşifre olduğu için PKK tarafından kullanılmadığı biliniyor. Zaten terör örgütü, "eski bir tuzağımız aktive olmuş olabilir" açıklaması yaptı.
4- Sağlıklı bilgi verilmediği için sanırın, ortada tam açıklanmayan, PKK tuzaklaması nedeniyle oluşan bir patlama da var. Sadece boğulma değil. Savunma bakanlığı bir basın toplantısıyla doyurucu açıklama neden yapmıyor?
5-"Üsteğmenimizin cenazesi o mağarada, gidip alın gelin" ihbarını kim yaptı?
Cenazesi orada bulunamadığına göre bir tuzak kurulmuş.
Bu ihbarı yapan kurum ve yetkilileri sorgulanmalıdır. Bence, büyük bir güvenlik ihmali var. Başarı olmadığı ortada...
6- Bu ihmalin ve düşülen pusunun Allah'la da bir hiç bir ilgisi yoktur.
Aynı, İran'dan 7 ay önce PKK'ya verilen 45 dronun olmadığı gibi.
Her gün üs bölgemize saldırı oluyor. Birinin görüntüsünü ben X'te yayınladım.

BU ARADA İHBARIMDIR..

Kamışlı, Ayn El Arap,Rakka başta olmak üzere Hatay'a kadar, şehir merkezlerinde aralarında 1500 metreyi aşan yeni tüneller yapıldığı iddiasına ulaştım. PKK vızır vızır kullanıyormuş. Tüneller'in beklemeksizin imha edileceğine olan inancım tamdır.
(Bir kaynağımdan gelen ve yayınladığım BU VİDEO RAKKA ŞEHİR MERKEZİNDEKİ DİRENİŞ AMAÇLI YERALTI TÜNELİ YAPIMINDA ÇEKİLMİŞTİR.)

Buradan bölgedeki yetkililere araştırmalarını daha da genişletmeleri için suç duyurusunda bulunuyorum...
Yayınlanmasında sakınca gördüğüm türlü bilgimi de paylaşmaya hazırım...

PKK/YPG/DEM'lilerin bitmez tükenmez arsızlığının ve şımarıklığının ardında ABD/İSRAİL destekli bu tünel yapılanmasının rahatlığı olduğunu düşünüyorum.

Suriye içinde ve Irak sınırında bir kilometrelerce uzunluğunda, Türk Siha saldırılarına karşı içine silah ve cephane yüklü araçların girebildiği tünellerin varlığını ben bile biliyorum.
Bu tünellerden araçlarla karagah konumundaki Mahmur'a gidip geliyorlar.

Kısacası, içimizde yuvalanmış FETÖ/ABD/İSRAİL/ve bilimum örgüt bağlantılıların da desteği ile bilerek ve isteyerek, taban kaybetmemesi ve güçlü görünmesi için terör örgütünün devamlılığının sağlandığını düşünüyorum.

Görmemek için ya kör cahil ya da cumhuriyet düşmanı işbirlikçi hain olmak lazım..

Dünya ile biraraya gelseler bile devletimizi yıkamayacaklar.
Buna izin vermeyeceğiz..
Allah mehmetçiklerimizi, polislerimizi ve koruclarımızı korusun. Ayaklarına taş değdirmesin.
Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.
Yiğit vatan evlatlarımızın kanlarının yerde kalmasını kabul etmiyoruz, ETMEYECEĞİZ...
10 gün önce

Henüz Yanıt Yok

Görünüşe göre bu yayının henüz herhangi bir yorumu yok. Bu yayına Bozkurt mahir tarafından yanıt vermek için, alttaki üzerine tıklayın